Az űrproletárok szellemisége.

 2009.04.18. 13:35


Manapság az MSZP-vel szimpatizálók kissé eltűntek, s politikai szimpátiájukat kevésbé igyekeznek megmutatni. Csendes magányuk szörnyű valósága akkor tárult elém, midőn végignéztem a fejedelem háttérbe húzódását. Ennyi méltóság egy emberben… S mivel korábban nyilvánvalóvá vált, hogy a politikai viharok egyszeregyje kissé árnyaltabb valóságot tükröz, mint ami első ránézésre látszik, s a játszma nem csak egy messzi-messzi népköztársaságról szól, hanem annál sokkal többről, kezdtem velük együtt érezni. Így váltam becsapottá.

Jó viszont tudni, hogy a történet nem Suchmann Tamással kezdődött. Ezek a Gyökerek mélyebben érintik civilizációnkat, mint gondolnánk, s hajtásaik megjelenésének eredményeképpen írhatom következő soromban a következő mondatot:

 

Az emberarcú szocializmus bemutatja:

 

Lenin és az ő szelleme.

 

 

 

 

A kopoltyús Lenin, az űr proletárja, aki meghozta a fényességet nékünk, s viszi tovább más világok felé, hogy az kiteljesedjék a pángalaktikus proletárdiktatúrában.

Lenin fő célkitűzései naprendszerünkben:

  • Az űrkommunistákkal döntő szerepet vállalni a pángalaktikus munkáspárt törekvéseinek eléréséért indított harcban. Az ideológiailag felvértezett kisebbség élén elősegíteni a szükséges változásokat.
  • A kapitalizmus univerzális megdöntése, a galaktikus forradalom kezdőpontja nem a legfejlettebb régiókban kell, hogy megtörténjék, hanem éppen ellenkezőleg, a különböző csillagrendszerek leggyengébb pontjain, a kevésbé fejlett naprendszerekben. Mondjuk pont itt.
  • A pszeudo osztályharcok szükségszerűségének felismerésével - miszerint a B-sek nem feltétlenül jobbak a C-seknél, az A-sokról nem is beszélve - felvilágosítani minden entitást magzat korától kezdődően történelmi küldetéséről.

 

Címkék: mszp lenin gyurcsany ezmiaz suchmann pángalaktikus proletárdiktatúra

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr71072592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

burqus · http://wangfolyo.blogspot.com 2009.04.18. 16:58:48

Fantasztikus a blog, teljesen bearanyozta a napomat! Máskor is idejárok majd a politikai élet miazmás kipárolgásától megrendült szellemi egészségem gyógykezeltetésére.

gólhaj · http://kroki.blog.hu/ 2009.04.18. 18:08:39

@burqus: muchas gracias!
Én meg a Wang folyón szeretek hajókázni.
süti beállítások módosítása