I. Rátarthy Ferenc

 2009.04.07. 19:08

Ugye senki sem gondolta, hogy mindenki Ferije szakít kedvenc hobbijával, és politikai megsemmisülése után visszasunnyog a milliárdjaihoz? Bajnai „Flash” Gordon és Ildikó hercegnő feltűnésével látszólagosan megtörtént Feri eltűnése. Miután Viktor nagyúr megsemmisítő vereséget mért rá korábban a vizitdíji-csatában (2008. márc 09.), hatalma egyre gyengült, az erő már nem volt vele, politikai síkon ponttá töpörödött. Beszédes viszont, hogy nem mondott le a párttagságáról. S ez nem vélelten figyelmetlenség. Ugyanis van egy forgatókönyv..az állítólagos karambolozása, és az összes figyelemelterelő trükk csak közel-keleti útját hivatottak leplezni. Mivel Ferenc felismerte, hogy a népek ópiuma egy fontos dolog, s mivel az itthoni ellátókkal nincs túlzottan kiegyensúlyozott viszonyban, úgy döntött, hogy importálja azt. Hétfő hajnal óta a Közel-Keleten van, s szövögeti nagy visszatérését…


 Ezúttal biztosra megy. A viharos XX. századi történelmünk miatt vigyázott a színre és az állatra is (az áthallások végett), viszont nagy  ellenfelére ismét hajazni próbál; a „hozzon magával mindenki még egy embert” helyett, „hozzon magával mindenki még 100 embert” tette meg jelszavának. Kiváló választás Fherence!!!

 

Címkék: mszp orbán vizitdíj gyurcsany ezmiaz

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr111052381

Trackbackek, pingbackek:

Pingback: plüss taxi - Az űrproletár. 2009.04.18. 15:29:44

[...]űrből jött strómanok szóladiritása.4.I. Rátarthy[...]

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása