Egy új remény.

 2009.04.06. 22:56

Az MSZP keblére ölelte a mostohafiát, aki nem fújta tiszta szívvel a régi slágert, de nem is röhögött fel, tehát eléggé határozottnak tűnik. De hát mit is jelent ez a valóságban?

 

 

 

A szövetség megköttetett, az ellenállók egy maroknyi csapata küzd a gonosz előre hozott választások ellen, ami romba dönthetné mindazt, amit sikerült az MSZP-nek és csekély számú túlélőinek megmenteni, a kegyetlen főúr, Orbán Viktor elől.

A valamikor virágzó népköztársaságban, Orbán Viktor segítségével sikerült kiirtani a munkásőröket, akik a régi rend őrzői voltak. Viktor nagyúr, aki elárulta a népköztársaságot a hatalomért, most akarja befejezni művét. Sikere majdnem teljessé vált, miután régi riválisát, Gyurcsány lovagot megsemmisítette.

 

Van egy terv, melyet eddig sikerült titokban tartani a gonosz riporterek seregével szemben, melyeket Viktor nagyúr küldött szét a birodalomban. E terv megvalósulása esetén, az MSZP képes lesz az SZDSZ-szel karöltve visszaállítani a békét és a rendet a népköztársaságban. A reményt, pedig egy rég elfelejtett ifjú testesíti meg, és egy nem annyira ifjú hölgy. Az ő vezetésükkel készülnek a végső összecsapásra a gonosz erői ellen…

 

Címkék: mszp orbán gyurcsany lendvai bajnai

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr21050725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása