A szálkaarcú szocializmus.

 2009.04.23. 15:08

Van, mikor az ember azt érzi, hogy létezése nem csupán egy véletlen, hogy van célja, hogy részese valami olyan dolognak, ami sokkal jelentékenyebb, mint bármilyen földi hatalom. Nézzünk mélyen magunkba, kutassunk a válasz után, és rá kell, hogy döbbenjünk az élet komplexitására, ami több mint a földi javak felhalmozása, létünk értelmének egyoldalú materializálása. Öröm és boldogság, hisz adatott nekünk olyan nagyság, aki meghozta a feloldozást, magát nem kímélve válhatott őáltala szebbé és jobbá ez a világ. S az igazság, melyet mind magunkénak ismerünk, kisajátítva egyetlen fajnak, az embernek, messzire jut el, beteljesítve ezáltal egyetemes üzenetét. Ez a fény mindenüvé betör, hogy meghozza a reményt távoli világok munkásparasztjainak is.

 

 

 

A nagy Lenin megint jól kifőzte!

 

A szálkák segítségével elkezdik kiépíteni a szomszédos csillagrendszereken átívelő űrsztrádát, amin kedvére haladhat minden civilizáció előre a lenini úton.

Éljen az Űrnépköztársaság!

 

Címkék: lenin ezmiaz szálkák űrnépköztársaság

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr41082053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása