Kísértet járta be Európát…

 2009.03.31. 19:30


Volt egyszer, hol nem volt? Volt egyszer egy párt. Sok minden történt vele a hosszú-hosszú évek alatt, de ennek ellenére mindig üde volt és friss. Köszönhető volt ez olyan nagyszerű embereknek, mint Marx, vagy Lenin, vagy az ő kedvenc padevanja, Sztálin, aki már akkor ott kavart olyan ügyesen, hogy néhány évvel később már fél Európának ő nyomta ritmust. Így lehetséges az, hogy annyi évvel az után, hogy megalapozták a jövőt a hálás utókornak, alig bírjuk ki sírás nélkül, eme nagyszerű klán utolsó néhány harcosának heroikus küzdelmét a kapitalizmus szellemének megállíthatatlannak tűnő seregei ellen.


 

 

The party ends here?

 

Az MSZMP lelke szellemként köröz felettünk, nincs már gazdatest, mibe beleszállhatna, a morális interfész meghibásodása miatt.

MSZP! Benned van minden bizodalmunk!!!

Címkék: mszp kommunizmus lenin szocializmus ezmiaz

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr231038116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása