Ördögi színjáték.

 2009.04.05. 20:41

Hey Feri!

 

Te mész, mi maradunk, Internacionálé jön(újra), az Ildi meg emelkedik mindannyiónk óriási örömére. A magyar baloldalnak nincs vége hiába dörzsöltük a markunk. Tehát nem lesz új párt, Gyurcsány „hajóskapitány„ Ferit, továbbra is Ferinek fogják hívni. Az új elnöknő, minden szocialista választó nagymamája, pedig szakállat növeszt, és jövőre ő lesz a télapó. Akarom mondani télmamó. Írni akartam. Az ajándékok kihordásában segítkezni fog még Szekeres „szarember” Imre, a józanság katonás mintapéldánya, és Kiss Tibor, aki igazából Péter.

 

Az első nagyobb csomagot Bajnai „Flash” Gordon készíti össze villámgyorsan, inkább kevesebb pénz, mint semmi munka jeligével, és úgy néz ki (hurrá), hogy jóval karácsony előtt megérkezik. Csodálatos produkció lesz, világnézet és pártállás nélkül. Az egy éves ostorcsattogtatás alatt nem lesz politizálás, ellenben minden magyarnak át kell ugrania egy tüzes karikán. A nyugdíjasokat majd jól megtolják hátulról.



 

Nem néztem teljesen utána, de senki sem emlegetett fasisztákat, ezért meghallgattam Frank Zappa, a nyolcvanas évek zenei cenzúrabizottságainak tevékenységével kapcsolatosan megfogalmazott protest véleményét. Így már mindenki elégedett.

 

Címkék: mszp gyurcsany bajnai ezmiaz

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr171048251

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Reakció - polgári underground 2009.04.07. 07:29:21

Szopás! Nem is tűnt fel, hogy az MSZP-féle Internacionálé performanszról milyen hamar elkészült az első politológusi gyorsértékelés. A videóhoz írt hozzászólások között puszedli66 írja, hogy a 24. másodpercnél, közvetlenül Havas Szonja bejelentése ut…

Trackback: Konzervatórium 2009.04.05. 21:09:46

Semmik vagyunk. Minden leszünk?Úgy jár néha az ember, hogy bekapcsolja a TV2-t, és percekig csak csodálkozik. Mintha a Filmmúzeum retró-romantikáját kapná véletlenül az esti híradó helyett. Pedig a tragikomédia főszereplői elvileg már nem csókos elvtársak…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2009.04.07. 10:38:16

mocskos gazember kommunisták. a dunába kellene lőni mindet.
süti beállítások módosítása