Hajrá-hajrá! A versen megkezdődött, mindenki be tudott nevezni, mi pedig lélegzetvisszafotjva várjuk az eredményt. Már csak néhányat kell aludni, és meg is lesz. Most néhány hétig kampányka, a demokrácia szerelemgyermeke fog szórakoztatni minket, hogy aztán a gyors udvarlás után a lényegre térhessünk. S, hogy a szív hídjai hol emelkednek ki a semmiből és hol omlanak össze mindent maguk alá temetve, hogy összekössék az egyént egy nagyobb résszel vagy se, azt senki nem tudja. Ezért olyan izgi.

Aki nem bír magával, és addig is kulturált szórakozásra vágyik, de mégse akar az egészbe csak úgy simán beleszarni, annak itt a mentőöv. Ajánljuk szimpatizánsoknak, párttagoknak, gyerekeknek-felnőtteknek, nőknek férfiaknak, még külföldieknek és beleszarósoknak is, 5-100 éves korig.

 

 

 

Ha valaki rendelni szeretne, az írjon bátran, a sanjiono@gmail.com e-mail címre.

 

Címkék: kampány mszp fidesz szdsz mdf jobbik belpolitika lmp

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr391113301

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: see page 2018.01.12. 00:19:44

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása