Bréking a brékingben!

 2009.07.21. 14:07

 

Ahogy azt tegnap közöltük, a 40 évvel ezelőtti hold expedíció egy hazugságon alapult, s mikor azt gondoltuk, hogy az ügy kényes és relatíve összetett mivolta ellenére képesek leszünk helyén kezelni ezt a hírt; mint utóbb kiderült- halvány segédfogalmunk nem volt a dolgok valódi állásáról. A dolog abszurditása abban a hat órában rejlik, amit a két asztronauta eltöltött a holdkompban, mielőtt a Hold felszínére mertek volna lépni. Annyira túlmisztifikált volt ez az egész, hogy még a szigorúan racionális oroszok -akik a biológiai bomlást elfogadó, a genetikai továbbéléssel megelégedő szovjetember mintapéldányai- is versenyt próbáltak szárnyalni a titokzatos kisbolygó meghódításáért.

 

A közismert tények:

 

Az Apollo–11 volt az első holdra szálló expedíció. Az Apollo-program keretében Neil Armstrong és Edwin Aldrin voltak az első emberek a Hold felszínén, de nem az utolsók. Ezt további 5 küldetés követte, s aztán -noha a mai napig felhasználatlan holdkompok és hordozórakéták állnak készenlétben- a vietnámi háború és a gazdasági helyzet egyre érdektelenebbé tette további Hold-missziók lebonyolítását. Tehát immár 35 éve, hogy emberfia nem ment a Földről a Holdra.

DE:

A ma hajnalban megszerzett, titkos NASA anyagok másról tanúskodnak. Később is járt ember a Holdon, sőt ott is maradt. S miután teljesen kikutakodták magukat, s rájöttek, hogy ott sincs sokkal több esély a szórakozásra, mint a Földön, visszajöttek, s milyen gáz lett volna mindezt bevallani az adófizetőknek. Viszont amíg ott voltak, számos kísérletet kellett végrehajtaniuk, amiket meg is örökítettek mindannyiónk okulására, hogy láthassuk, mivel évődhet egy jövőbeli Hold-turista.

plö: Hold-golf

 

 

plö: Hold-bowling

 

plö: Hold-jam

 

plö: Hold-banjojam

Címkék: játék hold bréking ezmiaz holdturista szovjetember apollo11

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr421258915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása