Orosz-rulett a spájzban.

 2009.04.15. 17:00

A hét lúzere lehet, hogy Gyurcsány Fherence, de jelképes visszavonulása önmagában nem jelenti a teljes vereség beismerését. Inkább úgy mondanám, hogy meghallotta korábbi mestere minden viharon átszűrődő hangját: - Menj Feri… menj el a Dagoba-rendszerbe. – és lám, elment. Ráadásul magasabb helyre került, még ha így, néhány sorral hátrébbról kellett is végignéznie Flash Gordon beavatási ceremóniáját, emelkedő pályára állt a fejedelem. Talán, 2006-ban időszerűbb lett volna, de hát a nagy játékosok mindig tudják, mit kockáztatnak és miért.

Do or do not, but don't try.

 

Van egy olyan érzésem, hogy az egész játék vaktölténnyel forog a kezdetektől. Semmi igazán hangosat nem hallottam, semmi igazán csúnyát nem láttam. Talán, majd mostantól kezdődik mindenkinek az igazi játék éleslőszerrel, üres hassal.

 

Címkék: gyurcsány ezmiaz

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr211066912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása