Na most ez az a leves, amit ki kell kanalazni annak a többfogásos ebédnek a részeként, ami nem túl ízletes, és mégis meg kell rágni, le kell nyelni, meg kell emészteni. Ha kihányjuk, akkor azt visszaöntik a fazékba, s újra szedhetünk. Bizony ám, senki nem fogja lenyelni helyettünk a keserű pirulát, legfeljebb egy pohár eububorékos vizet adnak hozzá, hogy jobban csússzon.

Európában a legnépesebb kisebbség a 12 milliós cigányság. Megtalálhatóak az egész kontinensen. Szórványosan élnek, nem beszélhetünk egységes tömbről Kelet és Nyugat-Európában egyaránt megtalálhatóak. Akár hívhatnánk őket Európa kurdjainak is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Integration.

Az bizonyos, hogy a többségi társadalom pozitív, nyitottabb hozzáállása nélkül nehezen fog menni. Mármint az integráció. E probléma megoldása viszont égetően fontossá vált, ugyanis embereket ölnek meg otthonaikban. Ez faszság, akárki volt, lője magát a Dunába.

Viszont volt Olaszliszka is, ahogy van egy, a cigánysággal azonos sorsú kormány, mely papol, s egyenlősdit remél, de az égvilágon semmit nem tesz. Márpedig valamit tenni kell, mert a helyzet durvul.

 

Nem próbálok meg szakmai okosságokkal előjönni, mert nem vagyok szociológus, emberke vagyok, aki szokott hangosan zenét hallgatni, szeret bulizni, és gondolt már a lottó ötösre, amit akár hívhatunk aranyesőnek is.

 

 

Na most. Szerintem minden magyar ember megérdemli ezt. Ha nem is a lottó ötöst, akkor a relatív jólétet. A lehetőséget, hogy segítsen saját magán, lehessen milliomos vállalkozó, átlagos kispolgár, zenész, űrhajós vagy mittoménmi. A labda lassan két évtizede a politika oldalán pattog, azon belül is, legtöbbet a baloldalon, ahol nagyon ritmustalanoknak bizonyultak a politikus népek.

Már pedig munkahelyeket kell teremteni, ráadásul jó sokat.

Fel kell pörögni kedves magyarság, nagy változások jönnek, a ritmus gyorsulni fog. Ennek jegyében tessék ezt megtekinteni.

 

Címkék: cigányság belpolitika frankzappa

A bejegyzés trackback címe:

https://kroki.blog.hu/api/trackback/id/tr75981169

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása